Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen kurumlar arası futsal turnuvasında şampiyon olan Belediye takımı için tebrik mesajı yayımladı. Başkan Yayla, sporcuların gösterdikleri azim, mücadele ve takım ruhuyla kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Başkan Yayla, açıklamasında şunları kaydetti; “Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası programı çerçevesinde gerçekleştirilen kurumlar arası futsal turnuvasında şampiyon olan Belediye takımımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu önemli turnuvada gösterdikleri azim, mücadele ve takım ruhu ile bizleri gururlandırdılar. Sporun birleştirici gücünü bir kez daha en güzel şekilde ortaya koyan oyuncularımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu başarı, sadece sporun değil, birlik ve beraberliğin de bir göstergesidir. Spor, sağlıklı bireyler yetiştirmenin yanı sıra dostluğu, kardeşliği ve dayanışmayı pekiştirir. Belediyemiz, sporun her alanında gençlerimizi ve çalışanlarımızı desteklemeye, onların başarılarıyla gururlanmaya devam edecektir.

Kırklareli’nin Gururu Çelikkanat Kırklareli’nin Gururu Çelikkanat

Turnuvada emeği geçen tüm katılımcılara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve spor sever halkımıza teşekkür ediyor, sporun ve dostluğun kazandığı daha nice organizasyonlarda buluşmayı diliyorum.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner