Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Başkan Yayla, ‘’Can dostlarımızı unutmadık, söz verdiğimiz gibi mama ve sumatiklerimiz en kısa sürede yerlerini alacak. Daha yaşanabilir bir Babaeski için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.’’ dedi.

“Memleket İşi Gönül İşi” “Memleket İşi Gönül İşi”

Başkan Yayla, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek adına atılan bu adımın önemine vurgu yaptı. Belediye olarak sokak hayvanlarının refahını artırmak ve onların da şehirde güvenli bir şekilde yaşamalarını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Babaeski Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik olarak geliştirdiği projelerle, halkın da desteğini alarak daha yaşanabilir bir çevre oluşturmayı hedefliyor. Proje kapsamında belirlenen noktalara yerleştirilecek mama ve sumatikleri sayesinde sokak hayvanlarının yiyecek ve su bulma sorunlarının büyük ölçüde çözülmesi bekleniyor. Babaeski Belediyesi, bu ve benzeri projelerle halkın takdirini kazanarak, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceğini bildirdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner