Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Antalya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Metin Yaraşçı ve yönetim kurulu üyeleri, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca’yı makamında ziyaret ederek, tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Antalya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Metin Yaraşçı ve yönetim kurulu, İl Müdürümüz Gökhan Karaca’yı makamında ziyaret ettiler,” ifadeleri kullanıldı.

Ziyaret sırasında, Antalya ve Kırklareli illerinde gerçekleştirilen tarım ve hayvancılık projeleri, sığır yetiştiriciliği konusundaki yenilikler ve karşılaşılan sorunlar üzerinde duruldu. İl Müdürü Gökhan Karaca, Kırklareli'nin tarım ve hayvancılık potansiyeli hakkında bilgiler vererek, bu alandaki projeler ve desteklemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Görüşmenin sonunda, her iki taraf da tarım ve hayvancılık sektöründe karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımının devam etmesi konusunda mutabık kaldı. Ziyaret, samimi ve yapıcı bir atmosferde gerçekleşirken, gelecekteki ortak projeler ve iş birliği imkanları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor Kavaklı’da Toprak Yollar Asfaltla Kaplanıyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay