Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, İl Kadın Kolları Kongresi'nde güven tazeleyerek İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Gökben Şenol’u ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Terzi, “İl Kadın Kolları Kongresi’nde güven tazeleyerek İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Gökben Şenol’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum,” dedi.

İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Başkan Terzi ayrıca geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kadın kolları kongrelerinde seçilen başkanları da tebrik etti. Terzi, “Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Deniz Tekin’i, Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Latife Uysal’ı, Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen İnci Balmumcu’yu, Vize İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Şenay Özdil’i, Pınarhisar İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Nermin Çapkur’u ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Terzi, geçmiş dönemlerde görev yapan kadın kolları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine de partilerine sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Bundan önceki dönemlerde görev yapan kadın kolları başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize de partimize sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner