Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampı'nda bir araya geldi. Başkan Talay, ilçede hayata geçirilecek olan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi, At Çiftliği ve Binicilik Tesisi projeleri hakkında Bakan Bak ile detaylı istişarelerde bulunduğunu açıkladı.

Başkan Talay, kamp süresince yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, ‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Osman Aşkın Bak ile Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Kampında bir araya geldik. Sayın Bakanımız ile ilçemizde yapacağımız; Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi, At Çiftliği ve Binicilik Tesisi Projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.’’ dedi.

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Talay, Bakan Bak'ın yakın tarihte Pınarhisar'ı ziyaret edeceğini ve ilçede gerçekleştirilecek projelerin yerinde inceleneceğini duyurdu. "Yakın tarihte ilçemizde misafir edeceğimiz Gençlik ve Spor Bakanımızın Pınarhisar'ımıza selamlarını var," diyen Başkan Talay, Bakan Bak'ın Pınarhisar halkına selamlarını iletti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner