Adviye Aldemir, Hayatını Kaybetti Adviye Aldemir, Hayatını Kaybetti

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Meclis Üyesi Samet Ekim ve Pınarhisarspor Başkanı Tayfun Uysal ile birlikte çalışma arkadaşları Hami Karacı’nın yeni doğan kızı Ahsen Eda'yı ziyaret etti. Başkan Talay, minik Ahsen Eda’ya sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür dileyerek, vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını temenni etti.

Ziyarette Ahsen Eda’ya hediyeler takdim eden Başkan Talay, bu mutlu günlerinde çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Başkan Talay, “Değerli çalışma arkadaşımız Hami Karacı'nın dünyaya gelen yavrusu Ahsen Eda'yı, Meclis Üyemiz Samet Ekim ve Pınarhisarspor Başkanımız Tayfun Uysal ile birlikte ziyaret ederek hediyelerimizi takdim ettik.  Minik hemşehrimiz Ahsen’e sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. Vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında hem minik Ahsen Eda’ya hem de ailesine iyi dileklerde bulunan heyet, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ahsen Eda’nın ailesi ise Başkan Talay ve ekibine bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay