Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, iş insanı Nihat Özdemir, Limak A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Limak A.Ş. CEO'su Erkan Kocakerim ve Limak A.Ş. Pınarhisar Direktörü Mehmet Maraşlı’nın Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Talay, ziyaret sırasında değerli misafirlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak Pınarhisar'ın kültürel ve sosyal projeleri hakkında bilgi verdi. Limak A.Ş. yetkililerinin Pınarhisar’a gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Talay, ziyaretin yerel kalkınma ve işbirlikleri açısından önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı Otomatik Dümenleme Sistemi Projesi Tamamlandı

Ziyaret, Pınarhisar’ın kültürel ve sosyal projeleri hakkında bilgi edinmek ve bölgedeki gelişmeleri desteklemek amacıyla gerçekleştirildi. Başkan Talay, ziyaretin ardından Limak A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, işbirliklerinin devamını diledi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan İhsan Talay “İş İnsanı Nihat Özdemir, Limak A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Limak A.Ş. CEO'su Erkan Kocakerim ve Limak A.Ş. Pınarhisar Direktörü Mehmet Maraşlı, Atatürk Kültür Merkezimizde bizlere nazik bir ziyarette bulundular. Değerli misafirlerimize, ziyaretlerinden  dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay