Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Ankara programı çerçevesinde önemli temaslarda bulundu. AK Parti'nin üst düzey yöneticileri ile gerçekleştirilen bu görüşmelerde, Pınarhisar'ın geleceği için öneme sahip projeler ve işbirliği fırsatları değerlendirildi.

TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu TREDAŞ'tan Planlı Elektrik Kesintisi Duyurusu

Başkan Talay, yaptığı görüşmelerde, Pınarhisar'da hayata geçirilmesi projeler hakkında bilgi verdi. Görüşmede, yerel yönetimlerin daha etkin bir şekilde çalışabilmesi için gerekli düzenlemeler ve destekler ele alındı.

Başkan Talay, görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Ankara Programımız kapsamında Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Sayın Ömer İleri ile bir araya geldik.

 Görüşmelerimizde, Pınarhisar'ımızın geleceği için atılacak adımlar, çevre ve şehircilik konularındaki yeni projeler ve dijital dönüşüm süreçleri ele alındık. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda verimli bir işbirliği ortamı sağlandı ve gelecek planlarımız üzerine yapıcı görüşmelerde bulunduk.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner