Talay:” Pınarhisar'ımıza Hayırlı Olsun” Talay:” Pınarhisar'ımıza Hayırlı Olsun”

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisarspor Başkanı Tayfun Uysal ile birlikte Pınarhisar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Talay, keyifli bir sohbet eşliğinde çay içti ve sağlık çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.

Sağlık çalışanlarının, zor şartlar altında ve büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiklerini belirten Talay, onların fedakârlıklarının takdire şayan olduğunu vurguladı. 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görev yapan çalışanların toplumun her kesimi için hayati önemde hizmet verdiğini belirten Talay, sağlık çalışanlarının sergiledikleri özverili mücadelenin önemini bir kez daha hatırlattı. Başkan Talay, böylesine önemli bir görevi başarıyla sürdüren çalışanlarla bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Başkan Talay, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Pınarhisarspor Başkanımız Tayfun Uysal ile birlikte Pınarhisar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımızla keyifli bir sohbet eşliğinde çay içtik ve görevlerinde kolaylıklar diledik. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner