Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kırklareli PTT Başmüdürü Serdar Bursalı ve Pınarhisar PTT Müdürü Nermin Erdinç’in belediyeye gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında, adlarına özel olarak yaptırılan posta pulunun kendisine hediye edildiğini belirtti. Başkan Talay, bu anlamlı hediyeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT yetkililerine teşekkür etti.

Vali Turan, Kırklareli'nin Kültürel Noktalarını Ziyaret Etti Vali Turan, Kırklareli'nin Kültürel Noktalarını Ziyaret Etti

Başkan Talay, “Kırklareli PTT Başmüdürü Serdar Bursalı ve Pınarhisar PTT Müdürü Nermin Erdinç bizlere belediyemizde ziyarette bulundular. Değerli müdürlerimiz adımıza yaptırdıkları posta pulunu bize taktım ettiler. Kendilerine ve PTT Genel Müdür Yardımcımız Fatih Tezcan’a bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaret, PTT'nin yerel yönetimlerle olan güçlü ilişkilerini bir kez daha gösterirken, Başkan Talay bu tür iş birliklerinin devam etmesinin önemine dikkat çekti. Posta pulu, belediye adına özel bir hatıra olarak kaydedildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay