Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, PTT Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tezcan ve beraberindeki yöneticileri ağırladı. Ziyarete, Posta Kargo Operasyonları Daire Başkanı Mehmet Ata, Kırklareli PTT Başmüdürü Serdal Bursalı, İstanbul Başmüdür Yardımcısı Hasan Akar ve İstanbul Avrupa Kargo İşleme Müdürü Timur Engiz katıldı.

Başkan Talay, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, “PTT Genel Müdür Yardımcımız Fatih Tezcan, Posta Kargo Operasyonları Daire Başkanımız Mehmet Ata, Kırklareli PTT Başmüdürümüz Serdal Bursalı, İstanbul Başmüdür Yardımcımız Hasan Akar ve İstanbul Avrupa Kargo İşleme Müdürümüz Timur Engiz bizlere ziyarette bulundular. Değerli müdürlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Ziyaret sırasında, PTT’nin bölgedeki hizmet kalitesini artırmaya yönelik projeler ve Pınarhisar Belediyesi ile yapılabilecek iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Başkan Talay, Pınarhisar’daki vatandaşların PTT hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için belediye olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Toplantı sonunda PTT yöneticileri, Başkan Talay’a misafirperverliği için teşekkür ederek, Pınarhisar’da posta hizmetlerinin geliştirilmesi için iş birliğini sürdüreceklerini dile getirdiler.

Muhtarlar, haklarını güvence altına almak için "kanun" istiyor Muhtarlar, haklarını güvence altına almak için "kanun" istiyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay