Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Portekiz maçını Pınarhisar Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekranda Pınarhisarlı hemşehrileriyle birlikte izlediklerini belirtti. Maçın sonucunun istedikleri gibi olmadığını ancak milli takımın gösterdiği mücadeleye tanıklık ettiklerini ve yanlarında olduklarını vurguladı.

Talay, etkinliğin amacının vatandaşları bir araya getirerek milli takımın maçlarını birlikte izlemelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Sporun birleştirici gücünden bahseden Başkan Talay, milli takımın gelecekteki başarıları için umutlu olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı Edirne'de Kırkpınar Yağlı Güreşleri başladı

Başkan Talay, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’A Milli Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonasında karşılaştığı Portekiz müsabakasını Pınarhisar Millet Bahçemizde Kurduğumuz dev ekranda Pınarhisarlı hemşehrilerimiz ile birlikte izledik. Maçın sonucu istediğimiz gibi olmasa da, milli takımımızın mücadelesine tanık olduk ve onların yanında olduğumuzu gösterdik. Daha nice güzel zaferlerde bir araya gelmek dileğiyle.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner