Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı Kırklareli’de IPARD III Programı Öğrencilere Tanıtıldı

Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, gazilerin ve şehitlerin millet için taşıdığı önemin altını çizerek anlamlı bir mesaj yayınladı. Saltık, "Gaziler yaşayan anıtlardır. Her biri, bu toprakları vatan yapan destanların kahramanıdır," dedi.

Başkan Saltık, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle andığını belirtti. Gazilerin, milletin gurur kaynağı ve onur abideleri olduğunu ifade etti.

Tüm gazilere şükranlarını sunan Saltık, onların fedakarlıkları sayesinde bugün huzur içinde yaşandığını vurguladı ve millet olarak bu kahramanları unutmamanın önemine dikkat çekti. Saltık, yayımladığı mesajda, “Destanlar yaratan şehit ve gazilerimiz tek tek birer onur abidemizdir. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay