Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, mahalle muhtarları ve Meclis Üyesi Yalçın Kurt ile birlikte 114. Pehlivanköy Sonbahar, Hayvan ve Emtia Panayırı - “Pavli Panayırı” açılış törenine katıldı. Asırlık geleneklerden biri olan Pavli Panayırı, Trakya bölgesinin önemli kültürel miraslarından biri olarak bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Başkan Orhan Saltık, panayırın açılışında yaptığı açıklamada, Pehlivanköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nil Nermin Demirel’e nazik ev sahipliği ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. Saltık, etkinlik süresince bölge halkının bir araya gelerek gelenekleri yaşatmanın ve sosyal dayanışmayı güçlendirmenin önemine vurgu yaptı.

Alpullu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sn. Orhan Saltık; 114. Pehlivanköy Sonbahar, Hayvan ve Emtia Panayırı - “Pavli Panayırı” açılış törenine Mahalle Muhtarlarımız ve Meclis Üyemiz Sn. Yalçın Kurt ile katılım sağladı. Pehlivanköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nil Nermin Demirel’e nazik ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay