Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinliklerine katılım sağladı. Etkinlik, Beylikdüzü'nde barış ve sevgi temalarının işlendiği, kültürel ve sosyal paylaşımların ön planda olduğu bir organizasyon olarak dikkat çekti.

Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi Pınar Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Başkan Saltık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş ile bir araya gelerek, organizasyonun detayları hakkında bilgi aldı. Katılım sağladığı bu etkinlikte Başkan Saltık, barış ve sevginin toplumsal birlikteliği güçlendiren unsurlar olduğunu vurguladı ve Beylikdüzü Belediyesi'nin bu önemli organizasyonu gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Saltık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’a nazik ev sahiplikleri ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür etti. Etkinlik kapsamında yapılan görüşmelerde, iki belediye arasındaki dostluk bağlarının ve işbirliğinin daha da güçlendirilmesi adına fikir alışverişinde bulunuldu.

Alpullu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sn. Orhan Saltık, Beylikdüzü Belediyesi’nce düzenlenen, Beylikdüzü 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinliklerine katılım sağladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Mehmet Murat Çalık’a ve Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Sn. Mülayim Demirtaş’a nazik ev sahiplikleri ve gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner