Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, belediyeyi ziyaret eden çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve kitap okumanın önemini anlattı. Başkan Özen, "Belediyemiz çocuklarla daha güzel. Ziyaretimize gelen sevgili çocuklarımızla sohbet ederek kitap okumanın öneminde konuştuk. ‘Her çocuk Nutuk okumalı’ diyerek, sevgili çocuklarımıza Nutuk kitabı armağan ettik," dedi.

Başkan Yayla, Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı Başkan Yayla, Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı

Çocukların yoğun ilgisi ve mutluluğu karşısında memnuniyetini dile getiren Özen, geleceğimizin teminatı olan çocukların doğru ve iyi bir şekilde yetişmeleri için eğitimin ve kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Belediyenin bu tür etkinliklerle çocukların gelişimine katkı sağlama konusundaki kararlılığını ifade eden Özen, çocuklarla geçirdiği vakitten büyük keyif aldığını belirtti.

Ziyaret sırasında çocuklara armağan edilen Nutuk kitabıyla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecini daha iyi anlayacaklarına inandığını söyleyen Başkan Özen, "Her çocuk Nutuk okumalı," dedi. Başkan Özen, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve çocuklara yönelik projelere önem verdiklerini vurguladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner