Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, Bulgaristan Prımorsko Belediye Başkanını ziyaret ederek iki belediye arasında işbirliği ve dostluk köprüleri kurmayı hedefledi. Başkan Özen, bu ziyaret sırasında yeni dostluklar kurmanın ve güzel işlere imza atmanın önemini vurguladı.

Başkan Özen, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni dostlarımızla güzel işlere imzalar atacağız. Bulgaristan Prımorsko Belediye Başkanımıza ziyarette bulunduk. Kendisinin misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz,” dedi. Başkan Özen, misafirperverliği için Prımorsko Belediye Başkanına teşekkür ederek, bu ziyaretin iki belediye arasındaki ilişkileri güçlendireceğini belirtti.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Ziyaret sırasında iki belediye başkanı, gelecekte yapılabilecek ortak projeler ve işbirliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Özen, Kıyıköy ve Prımorsko’nun kültürel ve sosyal alanlarda işbirliği yaparak, her iki toplumun da fayda sağlayacağını ifade etti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner