Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Özen, belediye binasında önemli konukları ağırladı. Hollanda Rotterdam Atatürk Müzesi sahibi Bülent Türker, İzmir Devlet Opera ve Balesi Opera Sanatçısı ve Küratör Nur Gökmen Arslan ile Kıyıköy Resort sahibi Alptekin Yorulmaz, Kıyıköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Özen, misafirlerine Kıyıköy’ün tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sırasında, Kıyıköy'ün turizm potansiyeli, kültürel faaliyetler ve belediyenin çalışmaları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Özen, misafirlerine belediye hizmetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Başkan Özen, yaptığı açıklamada, "Evimiz Kıyıköy Belediyesinde misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Hollanda Rotterdam Atatürk Müzesi sahibi Sn. Bülent Türker, İzmir Devlet Opera ve Balesi Opera Sanatçısı Küratör Sn. Nur Gökmen Arslan ve Kıyıköy Resort sahibi Alptekin Yorulmaz’ı belediyemizde konuğumuz oldu. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay