Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç, bayram vesilesiyle gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretler kapsamında, İzmir Selçuk’tan Kırklareli'ne gelen değerli misafirlerle buluştu. Meriç, bu kısa ama keyifli buluşma hakkında düşüncelerini paylaştı.

Başkan Meriç, yaptığı açıklamada, “Bizler Çağdaş Yaşamlılar, nereye gitsek mutlaka yol arkadaşlarımızı bulur, kısacık da olsa sohbet etme fırsatı yaratırız. Değerli başkanım, İzmir Selçuk'tan yola çıkmış. Hamitabat'taki akrabalarına bayram ziyaretine gelince görüşme fırsatımız oldu. Kısacık da olsa çok mutlu olduk birbirimizle sohbet etmekten. Daha uzun süreçler için birbirimize söz verdik. Macit Sabır öğretmenim, eşi, Metin başkanımın akrabaları ve benim eşim de bize eşlik etti. İyi ki geldiniz öğretmenim. Çok sevgi selam Selçuk’taki yol arkadaşlarımıza. Yine gelin. Yolu sevgiden, iyilikten ve ÇYDD’den geçenlere selam olsun!” dedi.

Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Alpullu’da Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bu samimi buluşmada, Meriç ve misafirleri, ÇYDD’nin değerleri ve faaliyetleri üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Başkan Meriç, bu tür buluşmaların, ÇYDD üyeleri arasında güçlü bağlar oluşturduğunu ve derneğin misyonunu daha geniş kitlelere yayma fırsatı sağladığını belirtti. Ayrıca, misafirlerin Selçuk’taki yol arkadaşlarına iletilmek üzere sevgi ve selamlarını iletti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay