AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, ilçede hizmete giren yeni bir iş yerinin açılış programına katılarak esnafın yanında oldu. İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı’nın gerçekleştirdiği açılış törenine Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak, Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Özkan ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Hasan Midi’ye ait olan Çay Taze isimli iş yerinin açılışında konuşma yapan Başkan Kayalı, ilçedeki her yeni girişimin ekonomiye katkı sağladığını ve esnafların desteklenmesi gerektiğini belirtti. Başkan Kayalı, “Yeni iş yerlerinin açılması, Lüleburgaz’ın ticari hareketliliğini artırmakta ve şehrimizin ekonomisine canlılık kazandırmaktadır. Çay Taze’ye bol kazançlar ve hayırlı bir iş hayatı diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Altıntel’den Dünya Öğretmenler Günü Mesajı Altıntel’den Dünya Öğretmenler Günü Mesajı

Törene katılan Kadın Kolları Başkanı Fatma Merve Durak ve Gençlik Kolları Başkanı Mutlu Özkan da yeni işletme sahiplerine başarı temennilerinde bulunarak, işletmenin hayırlara vesile olmasını dilediler.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Kayalı ve teşkilat mensupları, iş yerini gezerek Hasan Midi’ye bol ve bereketli kazançlar dileklerini ilettiler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay