Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A. Fuat Şeker, Genel Sekreter Hasan Oktay Tok ve birlik üyesi Şaban Doğan, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan İn’e görevinde başarılar dilediler.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Belediye Başkanı Ufuk İn, kendilerini makamında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti ve nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaret, esnaf ve belediye arasındaki işbirliğini güçlendirme amacı taşıdı.

Başkan İn, esnaf ve sanatkarların yerel ekonomideki önemine vurgu yaparak, işbirliklerinin devam etmesinin önemini vurguladı. Bu tür ziyaretlerin, karşılıklı destek ve anlayış içinde çalışma kültürünü pekiştirdiği ifade edildi.

Konuyla ilgili Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından şu açıklama yapıldı:

"Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Fuat Şeker, Genel Sekreteri Hasan Oktay Tok ile birlik üyesi Şaban Doğan Belediye Başkanımız Ufuk İn’e tebrik ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar dilediler.  Belediye Başkanımız Ufuk İn, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkürlerini iletti."

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner