Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde halkın takdiriyle görevlerine seçilen muhtarları ziyaret ederek tebriklerini iletti ve kendilerine plaket takdim etti. Başkan İn, bu ziyaretlerin amacının muhtarlarla birlik ve beraberlik içinde çalışarak Kavaklı beldesi için faydalı projeler gerçekleştirmek olduğunu vurguladı.

Başkan İn, yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde halkımızın takdirleriyle görevleri başına gelen muhtarlarımıza hayırlısı olsun ziyaretinde bulunarak kendilerine plaket takdiminde bulunduk. Muhtarlarımız ile birlik beraberlik içerisinde hareket ederek beldemiz için faydalı çalışmalara imza atacağız." dedi.

Ziyaret sırasında muhtarlarla bir araya gelen Başkan İn, onların görüş ve önerilerini dinleyerek, beldenin ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlar, Başkan İn'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyacaklarını belirttiler. Muhtarlar, beldenin sorunlarının çözümü ve gelişimi için belediye ile koordineli bir şekilde çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Haber: H. Murat Taner