Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu. Ziyaret sırasında, Başkan Ufuk İn, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'a misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak TCSG-93 Sahil Güvenlik Botu Gaziler Günü’nde Ziyarete Açılacak

Kavaklı Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Ufuk İn, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret ederek istişarede bulundu. Sayın Ahmet Sarıkurt’a misafirperverliği için teşekkür eden Belediye Başkanımız Ufuk İn, kendisine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi," ifadelerine yer verildi.

Ziyaretin ardından iki belediye başkanı, Kavaklı ve Çorlu’nun gelişimi ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı İn, Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt ile yapılan bu tür görüşmelerin, belediyeler arası işbirliğini güçlendirdiğini ve bölge halkına daha iyi hizmet sunulmasına katkı sağladığını belirtti.

Başkan İn, misafirperverliği ve nazik karşılaması için Başkan Sarıkurt'a teşekkür ederek, kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Görüşmenin, her iki belediyenin de halkına daha iyi hizmet sunabilmek için işbirliği ve koordinasyonu artırma adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay