Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn, Tekirdağ Saray Belediyesi tarafından organize edilen 7. Uluslararası 14. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali’ne katıldı. Festivalde yer alarak etkinliklerin coşkusunu paylaşan Başkan İn, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve tüm katılımcılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Festivale katılan Başkan İn, Saray Belediyesi'nin kültür ve sanat alanındaki çalışmaları takdir ettiğini belirterek, bu tür etkinliklerin toplumları bir araya getirdiğini ve kültürel değerlerin yaşatılmasında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Başkan İn, “Tekirdağ Saray Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası 14. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali’ne katılarak heyecanlarına ortak olduk. Sayın Belediye Başkanımız Abdül Taşyasan'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Saray Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği bu festival, her yıl farklı kültürleri ve sanatçıları bir araya getirerek barış ve kardeşlik mesajları vermeye devam ediyor.

İş Sanat'ın Cuma İş Çıkışı konserleri Atiye ile başlıyor İş Sanat'ın Cuma İş Çıkışı konserleri Atiye ile başlıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner