Kavaklı Belediyesi, yenilenen Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen nikâh merasimi ile Emel ve Muhittin Şen çiftini dünya evine uğurladı. Belediye Başkanı Ufuk İn, nikâhları kıyarak, çifte sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Emel ve Muhittin Şen çifti, Kavaklı Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Nikâh merasimi, çiftin aileleri ve dostlarının katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Belediye Başkanı Ufuk İn, törende yaptığı konuşmada, çiftin yeni hayatlarının mutluluk ve sevgi dolu olmasını diledi.

Törenin sonunda, Ufuk İn, yeni evli çifte nikâh cüzdanını teslim etti. Kavaklı Belediye Başkanlığı nikah töreni ile ilgili; “Dünya evine girmeye hazırlanan Emel ve Muhittin Şen çiftinin nikâhlarını kıyan Belediye Başkanımız Ufuk İn, çiftemize sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Gündoğdu, Kızılcıkdere Köyü Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı Gündoğdu, Kızılcıkdere Köyü Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı

Emel ve Muhittin çiftinin nikah merasimi, yenilenen Kavaklı Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti.

Şen çiftine yeni kuracakları yuvalarında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilediğini kaydeden Belediye Başkanımız Ufuk İn nikah cüzdanını da gelin hanıma teslim etti.” dedi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner