Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle bir tebrik mesajı yayımladı. Mesajında, polis teşkilatının ülkenin güvenliği için gece-gündüz demeden fedakarca çalıştığını ve milletin huzuru için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti.

Volkan Can’dan Başkan Ateş’e Ziyaret Volkan Can’dan Başkan Ateş’e Ziyaret

Başkan Ilık, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Emniyet Teşkilatı Mensuplarımız; fedakârca mücadele ederek ve vatanımızın, milletimizin güvenliği için 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar mesai mefhumu gözetmeksizin, gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güveni için çalışmaktadır. Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışarak ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamaktadırlar. Kamu düzenini, vatandaşlarının canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan Emniyet Teşkilatı Mensuplarımız; vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev başında kalarak fedakârlık göstermektedirler.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirmek için canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızın “179. Kuruluş Yıldönümü” kutlu olsun.”

Haber: Arzu Dursun Atay