Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Oda Üyesi Saraçpen Doğrama, İnşaat, Gıda, Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi yetkilisi Serkan Saraç’ı ağırladı. Görüşmede, Kırklareli’de istihdamın artırılması ve ekonominin canlanması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Soner Ilık, şehirde ekonomik kalkınmayı desteklemek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, geçmişte gerçekleştirilen projeler ve gelecekte planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. İstihdam yaratma ve ekonomik canlılığı artırma konusundaki kararlılığını vurgulayan Ilık, Saraç’ın ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Konuyla ilgili Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Oda Üyesi Saraçpen Doğrama, İnşaat, Gıda, Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi yetkilisi Serkan Saraç’ı ağırladı.

Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay