Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Üniversitesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan’ı ağırladı. Ziyarette, iki isim arasında samimi bir sohbet gerçekleştirildi.

Görüşmede hem Kırklareli Üniversitesi’nin hem de Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan’ın çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.Kırklareli Ticaret ve Sanayi odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi Ersen Başar, Yaşamını Yitirdi

“Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan’ı ağırladı.

Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Hem çocukluk arkadaşım hem de akademik bilim dünyası açısından böylesine değerli bir hemşehrimizi, şimdiye kadar gösterdiği özverili çalışmalarından ve Kırklareli Üniversitemize katmış olduğu değerden dolayı kutlar, kendisini ağırlamaktan dolayı kıvanç duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Kırklareli Üniversitesi Kamu Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçkin Yavuzdoğan’da göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a teşekkür etti.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay