Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, S.S. 250 Sayılı Kırklareli Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Savan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Azay ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni Müdürü Bengül Tomruk’u makamında ağırladı. Görüşmede, Kırklareli'de istihdamın artırılması ve ekonominin canlandırılması için yapılan çalışmalar ele alındı.

Başkan Soner Ilık, Kırklareli'nin ekonomik ve ticari gelişimini desteklemek amacıyla gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. İstihdamı artırarak ekonomiyi canlandırmak için bugüne kadar gerçekleştirilen ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Savan ve ekibi ile yapılan görüşmede, tarımsal üretim ve satış alanında yapılacak ortak projeler de gündeme geldi.

Görüşme sonunda, Başkan Soner Ilık, ziyaretçilerine teşekkür ederek, Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni Müdürü Bengül Tomruk’a görevinde başarılar diledi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner