Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, İşbırakmazlar Nakliye, Ambar, Mahrukatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Ayhan İşbırakmaz ve eşi Özlem İşbırakmaz’ı makamında ağırladı.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Toplantıda, Kırklareli TSO'nun bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve önümüzdeki dönemde planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’de istihdamı artırmak ve ekonomiyi canlandırmak amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Ilık, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, İşbırakmazlar Ailesi’ne güzel temennileri ve destekleri için teşekkür etti. Özellikle Kırklareli’nin ekonomik gelişimine katkı sağlamak için iş dünyasının desteklenmesinin önemine vurgu yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Oda Üyesi İşbırakmazlar Nakliye, Ambar, Mahrukatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Ayhan İşbırakmaz ile eşi Özlem İşbırakmaz’ı ağırladı.

Bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, güzel temennilerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner