TSD Kırklareli Şubesi'nden Muhtar Özdemir'e Ziyaret TSD Kırklareli Şubesi'nden Muhtar Özdemir'e Ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, önceki dönem Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Fuat Şeker ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Ecer'i ağırladı.

Misafirleriyle bir araya gelen Başkan Ilık, Kırklareli'de ekonominin canlanması ve istihdamın artırılması amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Gece-gündüz demeden sürdürdükleri çalışmaları ve gelecek planlarını paylaşarak, şehrin ekonomik kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Ilık, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Misafirlerin güzel temennileri ve destekleri için teşekkür ederek, işbirliği ve dayanışma ruhunun şehrin kalkınmasında önemli olduğunu vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay