Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında düzenlenen "2024 Yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 3. Olağan Toplantısı"na katıldı. Toplantıda, Kurul Üyeleri ile birlikte istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı.

Toplantıda, geleceğe yönelik stratejiler ve planlar üzerinde görüşmeler yapıldı. İstihdamın artırılması ve mesleki eğitimin iyileştirilmesi için alınması gereken önlemler ve uygulamalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Katılımcılar, bölgenin ekonomik dinamiklerine uygun olarak istihdam potansiyelini nasıl artırabileceklerini tartıştılar ve mesleki eğitimin kalitesini nasıl yükseltebileceklerini görüştüler.

Toplantıda alınan kararlar ve önerilen stratejiler, ilerleyen dönemde bölgede istihdamın ve mesleki eğitimin geliştirilmesi adına atılacak adımların belirlenmesinde yol gösterici olacak. Kırklareli TSO ve diğer kurumların iş birliği ile yürütülecek projelerin, bölge ekonomisine ve istihdamına olumlu katkı sağlaması hedefleniyor.

Başkan Yayla’dan TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret Başkan Yayla’dan TCDD 1. Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay