Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik bir mesaj yayınlayarak, gençlere başarılar diledi. Talay, açıklamasında gençliğin ülkenin geleceği için ne denli önemli olduğuna vurgu yaparak, sınav stresini yaşayan öğrencilerin yanlarında olduğunu belirtti.

Başkan Talay, "Geleceğimiz gençliktedir! YKS’ye girecek olan tüm öğrencilerimizin emeklerinin karşılıklarını bulacakları bir gelecek temennisiyle zihin açıklığı ve başarılar diliyorum," dedi. Talay, öğrencilere olan güvenini dile getirerek, onların azimleri ve çalışkanlıkları sayesinde başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Pınarhisar Belediyesi'nin gençlerin eğitimine yönelik çeşitli destek ve projeler geliştirdiğini hatırlatan Talay, bu tür girişimlerin devam edeceğini ve her zaman gençlerin yanında olacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı İhsan Talay'ın mesajı, sınav öncesi öğrenciler ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, Başkan Talay'ın destekleyici mesajının kendilerini motive ettiğini ve sınav kaygılarını bir nebze olsun azalttığını dile getirdiler.

Haber: Arzu Dursun Atay