Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, yerel seçimlerin ardından Karahalil Belediye Başkanı seçilen Dindar Seçen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Hoşgör, Karahalil Belediye Başkanı Seçen'i makamında ziyaret ederek yeni görevi için tebrik etti.

Ziyaret sırasında iki belediye başkanı, bölgelerinin kalkınması ve hizmetlerin iyileştirilmesi konusunda işbirliği yapma fırsatını değerlendirdiler. Hoşgör, Seçen'e yeni dönemde başarılar dileyerek, karşılıklı olarak birbirlerine destek olma ve deneyim paylaşımı gibi konuları ele aldılar.

İki belediye başkanı, ziyaretin sonunda birbirlerine başarılar dileyerek dostane bir atmosferde buluşmanın önemini vurguladılar. İşbirliği ve dayanışma ruhuyla bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak adına gelecekte ortak projeler üzerinde çalışacaklarını belirttiler.

Başkan Hoşgör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Karahalil Belediye Başkanımız Sn. Dindar Seçen başkanımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin.’’ iadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay