Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, Birlik İnşaat’ın temsilcisi Emin Sönmez’i ziyaret ederek, ilçe hakkında çeşitli istişarelerde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Hoşgör, Pehlivanköy’ün gelişimi için yapılabilecek projeler ve yatırımlar üzerine detaylı görüşmeler gerçekleştirdi.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Başkan Hoşgör, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Birlik İnşaat Emin Sönmez Beyi ziyaret ederek İlçemiz hakkında istişarelerde bulunduk.” dedi. Emin Sönmez ise Pehlivanköy’ün potansiyelini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, yapılabilecek çalışmalar hakkında fikirlerini paylaştı.

Ziyaret, her iki tarafın da memnuniyeti ile sona erdi ve Pehlivanköy’ün geleceği için umut verici projelerin hayata geçirilmesi konusunda ortak bir kararlılık vurgulandı. Başkan Hoşgör, ilçenin kalkınması için çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliğinin devam edeceğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay