Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin, Istırancalar'ın eşsiz güzelliklerinden biri olan şakayık yuvası Demirköy'e eko turizm alanında yapmış oldukları katkı ve çalışmaları için teşekkürlerini sundu.

Kırklareli Ülkü Ocakları’ndan Sünnet Düğününe Katılım Kırklareli Ülkü Ocakları’ndan Sünnet Düğününe Katılım

Belediye Başkanı Recep Gün, öğrencilere bu değerli katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Yaptığı açıklamada Başkan Gün, Demirköy’ün turizm potansiyelini ortaya çıkarmak adına üniversite ile iş birliği içinde çalışmanın önemini vurguladı. Istırancalar'ın doğal güzelliklerinin korunması ve tanıtılması için yapılan bu çalışmaların, ilçenin ve bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına olumlu katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Demirköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi adına Istırancaların şakayık yuvası Demirköy İlçesine eko turizm alanında yapmış oldukları katkı ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sn. Recep Gün öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner