Kırklareli’nde Gıda ve Yem İşletmeleri Denetlendi Kırklareli’nde Gıda ve Yem İşletmeleri Denetlendi

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Demirköy ve Kağıthane ilçelerinde hayata geçirilecek projeler ve yapılacak çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Gün, Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin’e Demirköy’e vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, ilçeler arasındaki iş birliğinin devam edeceğini belirtti.

Ziyarette samimi bir sohbet ortamı oluşurken, Başkan Gün, Kağıthane Belediyesi'nin misafirperverliğinden ve gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşme, iki belediye arasındaki dostluk ve iş birliğini pekiştirme amacı taşıdı.

Başkan Gün, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Mevlüt Öztekin’i makamında ziyarette bulunarak hasbihal ettik.  İlçelerimizde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli Başkanımıza Demirköy'ümüze vermiş olduğu desteklerinden ve nazik misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay