Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Aziz ve Gülşah Özkaya çiftinin değerli çocukları Kadir ve Ali'nin sünnet mevlidi cemiyetine katıldı. Başkan Gün, bu özel günde aileyi yalnız bırakmayarak, çocukların sağlıklı bir ömür geçirmelerini diledi.

Başkan Gün, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Aziz ve Gülşah Özkaya çiftinin kıymetli evlatları Kadir ve Ali’nin sünnet mevlidine katılım sağladık. Rabbim evladımıza ve ailesine sağlıklı ömürler nasip eylesin. İnşallah, bu özel günlerinde mürvetlerini de gösterir” şeklinde dileklerde bulundu.

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçede gerçekleşen her türlü merasime ve etkinliğe aktif katılım göstererek, yerel halkın yanında olduğunu ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Başkan Gün, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra özel günlerde de vatandaşların yanında olarak onların sevinçlerine ortak oluyor. Bu yaklaşımı, Demirköy'de gerçekleştirilen düğün, sünnet, nişan ve diğer toplumsal etkinliklerde kendini gösteriyor.

Özellikle son zamanlarda katıldığı sünnet mevlidi cemiyeti ve diğer özel günlerde, Başkan Gün’ün samimi ve içten katılımı, hem etkinliklerin daha anlamlı hale gelmesini sağlıyor hem de Demirköy halkıyla güçlü bir bağ kuruyor.

Depremin bile vazgeçiremediği 35 yıllık tutkusunu evinin çatısında sürdürüyor Depremin bile vazgeçiremediği 35 yıllık tutkusunu evinin çatısında sürdürüyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay