Hardaliye İkramı Yapıldı Hardaliye İkramı Yapıldı

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, ilçede görev yapan Mal Müdürü Abdullah Canbaz ve Ayşenur Uzun’un nişan merasimine katılarak genç çifti tebrik etti. Nişan töreninde, hem genç çiftin mutluluğunu paylaşan hem de gelecekteki birlikteliklerine olan dileklerini ileten Başkan Gün, törende yer alan ailelerin sevincine ortak oldu.

Demirköy Belediye Başkanlığı konuyla ilgili; “İlçemizde Mal Müdürü olarak görev yapan, Abdullah Canbaz ve Ayşenur Uzun kardeşlerimizin nişan merasimine Belediye Başkanımız Sayın Recep Gün katılım sağladı. Genç Çiftimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Rabbim, iki cihan saadeti versin inşallah.” dedi.

Nişan merasimi sonrasında gerçekleştirilen konuşmalarda, Başkan Gün'ün genç çiftin hayatındaki bu önemli adımda onların yanında olmasından duyulan memnuniyet ifade edildi. genç çift, hayatlarının geri kalanını birlikte inşa edecekleri bir sürecin ilk adımını atmış olmanın heyecanını yaşadı. Belediye Başkanı Recep Gün'ün bu törene katılımı, belediyenin sadece hizmet alanında değil, sosyal ve kültürel etkinliklerde de halkıyla iç içe olduğunu bir kez daha gösterdi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay