Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi, Türk Kızılay'ın 156. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Kutlama töreni, Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi ve Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç'ün de katılımıyla renkli bir atmosferde gerçekleşti. Törene, Kırklareli İl Merkezi Başkanlığı, Kadın Teşkilatı ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Nöbetçi Eczane: Baskın Eczanesi Nöbetçi Eczane: Baskın Eczanesi

Kutlama etkinliklerinde, Türk Kızılay'ın 156 yıllık köklü tarihine ve insanlık için yaptığı önemli hizmetlere vurgu yapıldı. Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, yaptığı açıklamada, "156 yıldır Kızılay'ın insanlığa uzanan merhamet eli olan, yılmadan ve yorulmadan iyilik için çalışan tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürler! Kızılay 156 yaşında, kutlu olsun!" diyerek, Kızılay'ın önemini vurguladı ve gönüllülere teşekkür etti.

Etkinlikler, çeşitli gösteriler ve etkinliklerle renklendi. Vatandaşlar, Kızılay standlarından bilgi alırken, çocuklar içinse özel olarak düzenlenen etkinlikler büyük ilgi gördü. Ayrıca, kutlama etkinliklerinde Kızılay'ın insanlık için yaptığı yardımların ve hizmetlerin anlatıldığı görsel sunumlar da yapıldı.

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi'nin düzenlediği bu anlamlı etkinlikler, Kızılay'ın insanlık için yaptığı önemli hizmetleri hatırlatmanın yanı sıra, toplumun yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlandırmaya yönelik bir fırsat sundu.

 Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay