Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, KESK MYK üyesi Erdal Karakuş, TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Eğitim Sen MYK üyesi Özlem Tolu, Yapı Yol Sen MYK üyesi Erbil Karakoç ve SES MYK üyesi Deniz Topkan’ın katılımıyla gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Gerenli, çeşitli sendika temsilcilerinin ziyaretinin, Lüleburgaz Belediyesi ve sendikalar arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu vurguladı.

Başkan Gerenli, “Ziyaretimize gelen KESK MYK üyesi Sayın Erdal Karakuş, TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Eğitim Sen MYK üyesi Özlem Tolu, Yapı Yol Sen MYK üyesi Erbil Karakoç ve SES MYK üyesi Deniz Topkan ve sendika temsilcilerine teşekkür ediyorum.” dedi. Gerenli, sendikaların çalışanların haklarını savunma noktasındaki rolünün kritik olduğuna işaret ederek, bu ziyaretlerin iş birliğini daha da güçlendirdiğini belirtti.

Ziyarette, yerel yönetimlerin çalışan haklarına dair sorumlulukları, sendikaların beklentileri ve çözüm önerileri gibi konuların ele alındığı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Başkan Gerenli, belediye olarak çalışanların haklarını koruma ve iyileştirme yönündeki çabalarının kararlılıkla sürdüğünü, sendikaların bu süreçte önemli paydaşlardan biri olduğunu dile getirdi.

2 metrelik ölü yunus balığı sahile vurdu 2 metrelik ölü yunus balığı sahile vurdu

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay