Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, önemli misafirleri ağırladı. Antalya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Metin Yaraşçı, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Karaca ve Antalya’dan gelen misafirler, birlik merkezine ziyarette bulundu. Bu anlamlı ziyaret kapsamında, karşılıklı işbirliği ve sektörün geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Dermenci, ‘’Antalya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Metin Yaraşçı, Tarım İl Müdürümüz Gökhan Karaca ve Antalya’dan misafirlerimiz vardı. Sayın Müdürümüze, Birlik Başkanımıza ve misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Toplantıda, her iki bölgedeki sığır yetiştiriciliği alanındaki gelişmeler, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri tartışıldı. Ali Dermenci, Kırklareli'deki yetiştiricilerin mevcut durumunu ve geleceğe yönelik projelerini aktararak, sektörün daha da gelişmesi için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Metin Yaraşçı ise Antalya’daki uygulamaları ve elde edilen başarıları paylaşarak, deneyimlerini aktardı.

60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay