Kırklareli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Babaeski'nin Karahalil Beldesi'nde düzenlenen düğün törenine katılarak genç çifte mutluluk dileklerini iletti. Sevgili Habil Filiz’in oğlunun evlilik töreninde yer alan Dermenci, bölge halkı ile bir araya gelerek sosyal birlikteliği güçlendirdi.

Ali Dermenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Babaeski ilçemizin Karahalil beldemizde Sevgili Habil Filiz’in oğlunun evlilik törenine katıldık. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim,” ifadelerini kullanarak, çifte iyi dileklerde bulundu. Düğünde, yerel halkın da yoğun katılım gösterdiği ve neşeli bir atmosferin hakim olduğu gözlemlendi.

Karahalil’de düzenlenen bu özel gün, bölge insanının bir araya geldiği ve sosyal bağların pekiştiği önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti. Başkan Dermenci'nin katılımı da, yöre halkıyla kurulan güçlü bağların bir göstergesi oldu.

Kalp şeklindeki köy...Bu köyün kalbi gökyüzünden bile görünüyor Kalp şeklindeki köy...Bu köyün kalbi gökyüzünden bile görünüyor

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay