Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, geçtiğimiz günlerde Merkez ilçe Kayalı Köyü Kooperatifi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Etkinlikte, köy halkı ve davetliler bir araya gelerek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.

Başkan Dermenci, organizasyonda emeği geçen başta Kooperatif Başkanı Mustafa Kozan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, Kayalı Köyü Muhtarı Yaşar Yağcı ve köy halkına teşekkür etti. "Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah." diyerek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Başkan Dermenci, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Merkez ilçe Kayalı Köyü Kooparatifi"nin düzenlediği iftar yemeğine katıldık. Emeği geçen başta Kooparatif Başkanı Mustafa Kozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarımız Yaşar Yağcı ile Kayalı Köyü halkımıza teşekkür ederiz. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.”

Su Kardeşliği Projesi ile Çocuklarda Farkındalık Artıyor Su Kardeşliği Projesi ile Çocuklarda Farkındalık Artıyor

Kaynak: Haber Merkezi