Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün sendikaları hakkında karalama yapmaya çalıştığını iddia etti. Çodar, sendikalarının sadece eğitim çalışanlarının haklarını koruduğunu ve kimseyle şahsi meselelerinin olmadığını vurguladı.

Başkan Çodar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Hürriyetçi Eğitim Sen olarak sadece 'Eğitim çalışanlarının haklarını koruyan bir sendikaya neden teşekkür edilmeyip görmezden geliniyor' diye bir soru sormuştuk. Ne yazık ki Sayın Vize İlçe Milli Eğitim Müdürünün promosyon sürecinde olduğu gibi makamına yakışmayacak bir şekilde sağı solu arayıp gerçekten uzak ifadelerle hakkımızda karalama yapmaya çalıştığını duyuyoruz.”

Sendikalarının yalnızca eğitim çalışanlarının haklarını aradığını ve bu konuda kimseden emir ve talimat almadığını belirten Çodar, “Şunun çok iyi bilinmesini isteriz ki Hürriyetçi Eğitim Sen kişilerle uğraşmaz. Her ne şartta olursa olsun sadece eğitim çalışanlarının haklarını arar. Bunu yaparken de kimseden emir ve talimat almaz. Üzüldüğümüz konu; önceliği eğitim çalışanları ve onların haklarının korunması olması gereken İlçe Milli Eğitim Müdürünün bu liyakatsiz davranışları ve olayları çarpıtarak şahsileştirmesi...” dedi.

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Açıklamasının sonunda Çodar, konuyu eğitim camiasının takdirine bıraktığını ifade ederek, “Takdiri siz değerli eğitim camiamıza bırakıyoruz. Saygılarımızla...” ifadelerine yer verdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner