Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Neşe Çevikbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Müdürü Kemal Aydın'a bir ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında, önümüzdeki süreçte iki belediye arasında yapılacak işbirlikleri ve projelerin detayları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

Başkan Çevikbaş, Kemal Aydın'ı Mahalli İdareler Müdürü olarak göreve başlamasından dolayı tebrik etti. Görüşme sırasında, Kaynarca Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında potansiyel işbirlikleri ve ortak projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı Kırklareli TSO Başkanı Ilık, Nabi Kırmızı’yı Ağırladı

Kemal Aydın, nazik ziyaretinden dolayı Başkan Çevikbaş’a teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, her iki taraf da gelecekte yapılacak projelerle ilgili olumlu beklentilerini dile getirdi. Başkan Çevikbaş, görüşmenin ardından, Kemal Aydın'a nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti ve işbirliği çalışmalarının en kısa sürede somut adımlara dönüşmesini temenni etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay