Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Gülistan ve Fevzi Kır çiftinin kıymetli evlatları Mustafa Çınar’ın sünnet törenine katılarak, aileye ve katılımcılara destek oldu. Törende, Çamlıca, genç Mustafa Çınar ve ailesini tebrik ederek “Allah damatlığını da görmeyi nasip etsin, inşallah,” dileklerinde bulundu.

Lüleburgaz Belediyesi'nden Çalışan Anneler İçin Kreş Hizmeti Lüleburgaz Belediyesi'nden Çalışan Anneler İçin Kreş Hizmeti

Sünnet cemiyeti, Kır ailesinin yakın dostları ve akrabalarının katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Geleneksel ritüellerle gerçekleştirilen sünnet merasiminde, dostluk ve dayanışma duyguları ön plana çıktı. Başkan Çamlıca, Mustafa Çınar’a moral vererek bu anlamlı günde ailenin yanında yer aldı.

Törende, Kır ailesi misafirlerine teşekkürlerini sunarken, mutluluklarını paylaştılar. Mustafa Çınar’ın sünnetine katılan davetliler, güzel dileklerini ileterek genç delikanlının yanında oldular. Aile büyükleri, çocuklarının bu özel gününde yanlarında olan herkese şükranlarını sundular.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay