Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda

Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından düzenlenen yaz futbol okulu, geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, yaz futbol okulunda eğitim gören genç sporculara formalarını dağıtarak onlara moral verdi.

Başkan Çamlıca, forma dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Büyükkarıştıran Belediyesi yaz futbol okulunda, geleceğin futbolcularına formalarımızı dağıttık. Futbol okulumuza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman artarak devam edecek,” dedi. Çamlıca, genç sporculara başarılar dileyerek, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yaz futbol okulu, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesi amacıyla düzenleniyor. Büyükkarıştıran Belediyesi’nin bu girişimi, bölgedeki spor kültürünü canlandırmayı ve gençleri spora teşvik etmeyi hedefliyor. Başkan Çamlıca, bu tür projelerin önemine dikkat çekerek, “Sporcularımızla kulübümüzün altyapısını geliştireceğiz. Gelecek senelerde Büyükkarıştıranspor’un bu sezon olduğu gibi nice şampiyonluklar yaşaması, daha büyük başarılara ulaşması için tüm desteğimizi gençlerimize sağlayacağız,” ifadelerini kullandı.

Genç sporcular, forma dağıtım töreninde büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Çamlıca ile hatıra fotoğrafları çektiren gençler, belediyenin sağladığı bu imkanlardan dolayı teşekkür etti. Sporcular, Büyükkarıştıranspor’un altyapısında yer alarak, gelecekte büyük başarılara imza atmak istediklerini belirttiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner