Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Çorlu 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasına katılan ve dereceye giren Büyükkarıştıran Belediyesi basketbol kursu sporcularını tebrik etti. Belediye basketbol kursundan oluşan iki takım, turnuvada büyük başarı göstererek Büyükkarıştıran'ı en iyi şekilde temsil etti.

Başkan Çamlıca, turnuvada elde ettikleri başarı sonrası kupalarıyla kendisini ziyaret eden sporcuları makamında ağırladı. Sporcuları tek tek tebrik eden Çamlıca, ‘’Çorlu 3x3 Sokak Basketbolu turnuvasına Büyükkarıştıran Belediyesi basketbol kursu sporcularından oluşan 2 takım olarak katıldık. Takımlarımızın ikisi de turnuvada dereceye girip Büyükkarıştıranımızı en iyi şekilde temsil ettiler. Kupalarıyla ziyaretime geldiler. Onları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğim.’’ dedi.

Bu başarı, Büyükkarıştıran Belediyesi'nin spora ve genç yeteneklere verdiği desteğin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Başkan Çamlıca, gelecekte de spor faaliyetlerine ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini belirterek, gençlerin sportif faaliyetlerde aktif rol almalarının önemine vurgu yaptı.

Başkan Çamlıca, sporcuların bu başarısının diğer gençlere de ilham vereceğini ve Büyükkarıştıran'ın adını daha fazla duyuracaklarını umduğunu ifade etti. Ziyaret, sporcuların başarılarının kutlanması ve gelecekteki hedeflerin konuşulmasıyla son buldu.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner