Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve AK Parti Kırklareli Koordinatörü Şaban Çapuroğlu ile birlikte, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Teşkilat Marmara Bölge Başkanı Halis Dalkılıç ve AK Parti Doğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Şükrü Erdinç’i ziyaret etti.

Başkan Bulut, ziyarette gösterilen misafirperverlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik kabulleri için teşekkür ederiz," dedi. Ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, ilerleyen dönemlerde yapılacak ortak çalışmaların temelleri de atıldı.

İlçe Teşkilatı Online Toplantıda Bir Araya Geldi İlçe Teşkilatı Online Toplantıda Bir Araya Geldi

Başkan Bulut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanımız Şaban Savaşan, Ak Parti Kırklareli İl Başkanımız Yunus Ercan Dağtaş, Ak Parti Kırklareli Koordinatörü Şaban Çapuroğlu ile birlikte; Ak Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti Teşkilat Marmara Bölge Başkanı Halis Dalkılıç ve Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Şükrü Erdinç’e teşekkür ziyaretinde bulunduk. Nazik kabulleri için teşekkür ederiz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner